Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (3.24 secunde)
UBS a facut o oferta sa cumpere Credit Suisse pentru 1mld. ... Tranzactia va fi evaluata la o fractiune din pretul de inchidere al Credit Suisse de vineri. Actionarii Credit Suisse cred ca aceasta tranzactie nu este echitabila.
Bilantul contabil, contul de profit si pierderi la 31 decembrie 2005 si 2006 sau ultima balanta de verificare incheiata sunt o parte dintre documentele care vor fi studiate pentru declararea castigatorilor.
Gusa a declarat ca ADA nu a primit inca un raspuns documentat de la BEC in ceea ce priveste cererile de suspendare a numararii voturilor, de atribuire a mandatelor parlamentare si de verificare a probelor video referitoare la actiunea "Autobuzul ".
Astfel, dialogul s-a concentrat pe aderarea Romaniei la spatiul Schengen si mecanismul de cooperare si verificare in domeniul Justitiei. ... Astfel, dialogul s-a concentrat pe aderarea Romaniei la spatiul Schengen si mecanismul de cooperare si verificare in domeniul Justitiei.
intocmeste lunar balanta de verificare pentru activitatea proprie; ... intocmeste lunar balante analitice pentru fiecare cont analitic din balanta de verificare sintetica;
"In vederea efectuarii verificarii valabilitatii rovinietei este necesara completarea celor doua campuri obligatorii, respectiv numarul de inmatriculare si seria de sasiu, precum si a codului de verificare.
De altfel, presedintele PSD a solicitat deja Parchetului General initierea procedurii de verificare a propriei averi.
Uneori lipsec un bilet pe usa de la intrare in bloc si anunta verificare la… ceva, apoi se prezinta imbracati in salopeta, cu scule, cu ecuson si chiar legitimatii… Cel mai indicat este sa sunati la intreprinderea de la care zic ei ca sunt si sa intrebati daca a fost programata o verificare in zona respectiva.
Austria se pronunta categoric pentru continuarea mecanismului de cooperare si verificare pe justitie pentru Romania, chiar daca presedintele Basescu (foto) face presiuni pentru reformarea justitiei si cere "capul lui Nastase", se arata intr-un document al Ministerului de Externe austriac.
El reitereaza ideea ca existenta unei agentii functionale de verificare a averilor demnitarilor este cruciala in lupta impotriva coruptiei.
Primul a fost legat de concluziile ultimului Consiliu European, al doilea a fost legat de perspectiva relatiei cu FMI, iar cel de-al treilea a fost legat de perspectiva aderarii Romaniei la spatiul Schengen si problemele pe care le avem ca urmare a rapoartelor nesatisfacatoare din ultima perioada legate de Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie", a declarat Traian Basescu.
Pe de alta parte, sunt deja tari care sunt extrem de nemultumite de evolutiile pe mecanismul de cooperare si verificare in justitie si, cel putin Olanda are acest lucru in progamul de guvernare - blocarea accesului Romaniei in spatiul Schengen daca nu se rezolva problemele din justitie, iar Franta o ridica ca si o conditie extrem de severa in ultima vreme", afirma Basescu la RRA.
Solicitarea comuna a Frantei si Germaniei se bazeaza pe de-o parte pe neindeplinirea unora dintre obiectivele asumate in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, legate de coruptie, justitie si combaterea crimei organizate, desi scrisoarea precizeaza ca, in mod formal, nu ar trebui facute conexiuni intre aderarea la Schengen si MCV.
Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, a declarat pentru "Adevarul" ca decizia incetarii Mecanismului de Cooperare si Verificare apartine exclusiv Executivului european.
• Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat recent ca nu exclude varianta ca Bucurestiul sa denunte unilateral Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si sa conditioneze aderarea Croatiei la Uniunea Europeana.
"Si acum, prin atitudinea si voturile din Parlament, Victor Ponta si PSD saboteaza Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si, implicit, aderarea la Schengen.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
Cat priveste situatia din comuna Crucea, a fost amanata dezbaterea propunerii comisiei locale de preluare a suprafetei de 353 ha de la SC Pomicola SA Valu lui Traian, necesara pentru punerea in posesie a proprietarilor de teren pentru o verificare de catre o comisie alcatuita din specialisti si reprezentanti ai DADR, OCPI si ADS Constanta a starii de functionare a plantatiei si a situatiei juridice a terenului solicitat.
Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul CSA, ne-a declarat ca la prima comparare dintre datele Politiei si ale asiguratorilor nu au rezultat foarte multe erori, dar ca aceasta invitatie adresata soferilor de a controla datele existente despre ei in CEDAM "este o metoda in plus de verificare".
google-analytics.com